back to top
6.8 C
Čapljina
Petak, 19 travnja, 2024

U tijeku upisi u Nogometnu akademiju HNK Višići

Nogometna akademija HNK Višići vrši upise novih članova i poziva sve djevojčice i dječake od 6 do 16 godina starosti da uživaju u nogometnoj igri i steknu nova znanja i vještine. Mlade nogometašice i nogometaše nastojimo motivirati da se bave sportom, ali i da nekad nije sve u pozitivnom rezultatu, već u druženju, zabavi i novim prijateljstvima.

Akademija je podijeljena u četiri uzrasta: U-10 (2009.+, limači), U-12 (2007.+, mlađi pioniri), U-14 (2005.+, pioniri) i U-16 (kadeti, 2003.+). Svi uzrasti osim U-10 natječu se u ligi NS HNŽ/K i u tijeku je doselekcija svih kategorija, a u planu je za godinu dana u natjecanje uvesti i kategoriju U-10 u kojoj se zasad održavaju samo treninzi. S djecom rade educirani treneri i sportski djelatnici, a treninzi se odvijaju 3-4 puta tjedno uz utakmice subotom/nedjeljom.

U nogometnoj akademiji učimo i odgajamo djecu u sportskom duhu poštivanja svojih suigrača i trenera, tako i protivničkih igrača. Pobjeda se kod nas ne mjeri na semaforu, ona se mjeri u sportskim navikama, u sportskoj kulturi, u odnosu djece prema svim drugim sudionicima u sportu i u njihovom odnosu prema radu.

Napominjemo da u HNK Višići djeca nisu nužnost, već prioritet kako bi u narednom razdoblju domaći dečki bili okosnica seniorske momčadi. Radi omasovljenja škole nogometa upisi traju tokom cijele godine i zato pozivamo djevojčice i dječake da nam se pridruže na treninzima i utakmicama koji se održavaju i odigravaju na stadionu “Čajeri” u Višićima. Inicijalni otvoreni trening/skup biti će održan u ponedjeljak, 26. kolovoz, u 19:00 sati na stadionu, svi stari i novi zainteresirani igrači i roditelji su pozvani doći i upoznati se s radom kluba, planovima za narednu sezonu te rasporedom treninga.

visici.com

Najave i promocije

Related news