Naslovnica Kultura Donatorski kviz čapljinskog kvizaša Dominika Udženije za djecu oboljelu od malignih bolesti

Donatorski kviz čapljinskog kvizaša Dominika Udženije za djecu oboljelu od malignih bolesti

Od subote 14. rujna s početkom u 20:00 sati (Caffe bar Meus, Tuskanova 22, Zagreb) će se održati prvi, a nakon toga dvije naredne subote i preostala dva donatorska kviza za udrugu „Nora Šitum“ u kojoj se prikupljaju novci za djecu oboljelu od malignih oboljenja.

Kviz i sami događaj organizira čapljinac Dominik Udženija o čijim smo kvizovima već do sada pisali. U ovom kvizu će mu pomoći kolega Mauro Dropulić iz Ploča.

Dominik kaže kako je već održavao nekoliko humanitarnih kvizova za razne udruge i ustanove, ali da će mu ovaj biti posebno drag budući da se radi o svima poznatoj udruzi „Zaklada Nora Šitum’“. Također navodi kako će se kao sami igrači na ovom kvizu odazvati i mnoge javne osobe iz Hrvatske, kao i mnogi poznati hrvatski kvizaši.

Na upit o samom kvizu odgovara: „Nadam se će odaziv biti velik, što nije rijetkost za ovakav tip kviza. S druge strane imamo potporu same udruge čiji će voditelji pokušati prisustvovati osobno na sva tri kviza.“

Također ističe da u cijeloj priči ne treba zaboraviti njegovog kolegu Maura Dropulića iz Ploča koji je zadužen za tehnički dio i s kojim je već organizirao pub kvizove u Splitu.

Za kraj dodaje: „Nadam se  da će biti prikupljeno što više sredstava za „Zakladu Nora Šitum“ budući da ta djeca pomoć uistinu trebaju neovisno o obliku same pomoći.“

Đaka city