Naslovnica Gospodarstvo Radnici Aluminija trebaju se javiti kako im banka ne bi uzela i...

Radnici Aluminija trebaju se javiti kako im banka ne bi uzela i plaću za kolovoz

Nakon što je UniCredit banka na sastanku sa upravom Aluminija izrazila spremnost da se rješavanju problema naplate potraživanja od radnika ugašene tvornice pristupi individualno, Banka je objavila imena osobnih bankara kojima se radnici trebaju obratiti.

U dopisu koji je dostavljen redakciji Ero.tel, radi se o tri osobna bankara s kojima bi radnici Aluminija koji imaju problem u UniCredit banci trebali razgovarati. Prva je u Poslovnici Mepas, a broj telefona je 036 356 277.

Drugi osobni bankar se nalazi u poslovnici Mostarka, a radnici Aluminija je mogu tražiti na broj 036 325 702, dok je treći osobni bankar u poslovnici Rondo, a može se kontaktirati na broj telefona 036 333 902.

-Obzirom da se uskoro očekuje isplata plaće za mjesec kolovoz Banka je istaknula kako se žele sa svakim uposlenikom dogovoriti oko načina otplate obveza po osnovu prekoračenja po tekućim računima, te kako bi se iznašao način da radnici mogu raspolagati svojom plaćom. Stoga je od presudne važnosti da se uposlenici jave u banku i dogovore način otplate prije najavljene isplate plaće – naglašeno je u dopisu.