Naslovnica Kultura FOTO: Čapljinske mažoretkinje upriličile samostalni koncert

FOTO: Čapljinske mažoretkinje upriličile samostalni koncert

U sklopu programa Dana Grada Čapljine čapljinske mažoretkinje večeras su u kino dvorani “Mogorjelo” održale samostalni koncert.

Na početku večeru organizatori su pozdravili sve nazočne i zahvalili svima onima koji na bilo koji način doprinose radu čapljinski mažoretkinja. Čapljinske mažoretkinje su od samih početaka i osnovnih koraka izgledale da će osvajati tronove a ta pretpostavka se ispostavila točnom. Dokaz tome je da su ove godine na Državnom natjecanju odnijele sva zlata u svim prijavljenim kadetskim kategorijama a ističu zlato formacijsko u disciplini štap. No tu nije kraj medaljama naših mažoretkinja, protekli vikend su na Europskom natjecanju u Vukovaru osvojile naslov prvakinja u četiri kategorije te viceprvakinje u jednoj kategoriji, te tako ostvarile povijesni uspjeh.

Voditeljica programa bila je Doris Brajković.

Publika koja je do posljednjeg mjesta ispunila kino dvoranu “Mogorjelo” osim u mažoret plesu naših mažoretkinja, što u grupom što u solo nastupima, uživala je i u izvedbama mažoretkinja iz Gruda i Čitluka kao i u nastupu HKUD “Sveti Ante” Dretelj.

Na ovom samostalnom koncertu naših mažoretkinja nazočio je i gradonačelnik Grada Čapljine dr. Smiljan Vidić

Đaka city