Naslovnica Crna Kronika ‘Bilo je užasavajuće’: Studenticu iz Dubrovnika izvukli iz provalije od 50 metara

‘Bilo je užasavajuće’: Studenticu iz Dubrovnika izvukli iz provalije od 50 metara

Katarina Butrica iz Dubrovnika, studentica engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je nestala, a obitelj molila za pomoć, pronađena je mrtva! Katarina je automobilom sletjela s ceste.

Izgubio joj se trag

Nesreća se dogodila na području PU Trebinje RS-a od Ravnog prema Ljubinju gdje je u vozilu pronađeno tijelo stradale Dubrovkinje. Inače, Katarina je u subotu krenula iz Dubrovnika prema Mostaru kada joj se gubi svaki trag. Jedina dostupna informacija bila je da je prešla granicu između Hrvatske i BiH u 14 sati, a zatim da je u 14.24 sata snimljena u Ravnom, nakon čega je uslijedila tragična vijest.

Kod mjesta Kozezi danas oko 11 sati pronađeno je vozilo i u njemu Katarina. – Od dubrovačkog HGSS-a dobili smo informaciju o nestaloj djevojci i nakon što smo stupili u kontakt s njima, ekipe su se spremale za izlazak na teren i prikupljali smo informacije da vidimo kojim smjerom se djevojka kretala i da suzimo samu potragu.

Užasavajući prizori

Išla je iz Dubrovnika prema Mostaru, u Čepikućama prešla granicu i u Ravnom su je snimile kamere i dalje joj se gubio svaki trag. Kad smo krenuli u potragu, dobili smo informaciju kojim putem krenuti.

Brzo smo stigli na lice mjesta i vidjeli automobil na 40 do 50 metara dubine, gdje je nesretna djevojka sletjela. Prikazi s mjesta nesreća bili su užasavajući.

Odmah smo krenuli u akciju izvlačenja vozila u kojem je bilo tijelo stradale djevojke, zajedno s službenicima Policijske uprave Trebinje i kolegama vatrogascima iz Trebinja.

Tijelo je izvučeno i predano na daljnje postupanje. Zasad se ne zna hoće li biti obavljena obdukcija – kazao nam je Mateo Dadić iz HGSS-a Čapljina.

vecernji.ba