back to top
15.6 C
Čapljina
Petak, 19 travnja, 2024

FOTO: Prvi domaći poraz košarkaša Čapljine

Košarkaši Čapljine upisali su prvi domaći poraz ove sezone. Bolji od njih večeras su u Gradskoj sportskoj dvorani Čapljina bili košarkaši Sparsa s 78:68.

Košarkaški Čapljine dobro su otvorili utakmicu i imali vodstvo 11:2 ali gosti do kraja prve četvrtine stižu zaostatak i dobivaju prvu četvrtinu s 21:18.
Isti učinak kao u prvoj četvrtini HKK Čapljina je ponovio i u drugoj, a gosti su ostvarili šest poena više pa se na odmor otišlo s 45:36 za košarkaše Sparsa.

Treća četvrtina je otišla na stranu gostiju iz Sarajeva s 16:14. Zadnja četvrtina pripala je košarkašima Čapljine s 18:17.

Najefikasniji kod HKK Čapljina bili su Vladimir Ivelja s 20 poena, Edi Sinadinović s 11 poena, Ivica Širić s 10 poena, Boungei Preston s 9 poena te Branislav Berbakov sa 7 poena.

Kod ekipe OKK Spars najefikasniji su bili Adin Vrabac s 20 poena, Enis Memić s 12 poena, Nedim Buza s 11 poena, Kenan Kamenjaš sa 6 poena te Imran polutak s također 6 poena.

Navijačka skupina „Patrioti“ koja bodri košarkaše Čapljine, na večerašnjoj utakmici se na lijep način prisjetila žrtve Vukovara.

U narednom kolu HKK Čapljina gostuje kod ekipe KK Igokea Aleksandrovac.

Đaka city

Najave i promocije

Related news