Naslovnica Najave Prijavite se na trodnevnu obuku UX/UI dizajn u INTERA TP-u

Prijavite se na trodnevnu obuku UX/UI dizajn u INTERA TP-u

Želite ući u svijet razvoja mobilnih i desktop aplikacija, ali do sada niste imali priliku? Nemate nikakvo iskustvo u području dizajna, ali imate ideju kako određene aplikacije trebaju izgledati?

Nova besplatna obuka, koju INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije, pružit će vam potrebna znanja!, priopćeno je iz INTERA TP-a.

U svijetu u kojem broj aplikacija raste iz dana u dan, najbolji uspjeh imaju one koje svojim dizajnom vizualno privlače, ali su logički smislene i jednostavne za koristiti.  Intenzivna trodnevna obuka UX/UI dizajn, koja će se u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održati od subote, 7.12. do ponedjeljka, 9.12.2019. godine, polaznike će upoznati s tehnologijama, tehnikama i pravilima dizajniranja kvalitetne aplikacije. Tijekom trajanja obuke, predavač Mirza Slatina govorit će o alatima koji se koriste u istraživanju i planiranju dizajna aplikacije, načinima testiranja dizajna, ali i o nekim aksiomima i nepisanim pravilima, odnosno iskustvima iz industrije i pozitivnoj praksi.

Nakon obuke polaznici će imati jasnu sliku što je User Experience, a što User Interface, koje su razlike i zašto su dio istog područja. Polaznici će se upoznati i s radom u različitim software-ima kako bi stekli praktično iskustvo primjenjivo na njihovim budućim radnim mjestima.

Svi zainteresirani za obuku se mogu prijaviti na linku do ponedjeljka, 2.12.2019. godine do 23:59h.

Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se nakon zatvaranja prijava provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni.

U slučaju bilo kakvih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba, priopćeno je.