Naslovnica Najave I ove godine u Čapljinu stiže klizalište, a Sajam dobiva novu lokaciju

I ove godine u Čapljinu stiže klizalište, a Sajam dobiva novu lokaciju

Ovih blagdana Čapljina će blistati u punom sjaju. Na veliku radost svih čapljinki i čapljinaca, a posebice mališana organizatori Malog Božićnog Sajma i ove godine u naš grad dovode ledenu bajku.

Klizalište kao i sve sajamske aktivnosti kreću od petka 13. 12., a sajam je otvoren sve do Božića.

I ove godine imamo klizalište što će nadamo se privuci još vise posjetitelja. Pokrovitelj sajma je gradonačelnik dr. Smiljan Vidić. Otvaranje sajma je u petak, 13. 12. 2019. u 17:30 h. Sajam tradicionalno otvara naš gradonačelnik. Nastupaju Plesni studio Angels Čapljina, Čapljinske mažoretkinje i HKUD Seljačka sloga Trebižat – poručuju organizatori.

Šator s izlagačima, kreativcima ostaje do nedjelje a klizalište i sajamske kućice do 24. 12. 2019. I ove nas godine očekuje mnoštvo iznenađenja s bogatim sadržajem.

„Kako naš sajam svake godine bude obogaćen novim sadržajem tako raste i njegova posjećenost. Dosadašnja lokacija nam je već prošle godine bila mala, tako da smo se ove godine odlučili Sajam prebaciti na Trg kralja Tomislava. Samim tim dobili smo više prostora za bogatiji i kvalitetniji sadržaj.“ – istaknuli su organizatori Malog Božićnog Sajma Čapljina.

Đaka city