Naslovnica Koronavirus FOTO: Volonteri i danas obilaze najpotrebitije

FOTO: Volonteri i danas obilaze najpotrebitije

U epidemiji koronavirusa kada smo većinom prisiljeni biti u svojim domovima, ipak ima onih čije djelovanje ne prestaje ni u ovako teškim situacijama poput medicinskog osoblja, vojske, policije, naših vrijednih volontera…

Mladi ljudi iz grada i naselja oko Čapljine stavili su se na raspolaganje starijim i nemoćnima.

Volonteri Crvenog križa i danas su u koordinaciji sa predstavnicima Mjesnih zajednica obišli one najpotrebitije koji nemaju ama baš nikakva financijska primanja. Podijelili su 30-tak paketa hrane i higijene u 6 Mjesnih zajednica.

Ova pomoć od velike je važnosti za stanovnike koji su socijalno ugroženi,bez novčanih primanja,  posebice one starije od 65 godina i u ovo vrijeme pandemije im je zabranjeno kretanje.

Opskrba namirnicama od strane Crvenog križa nastavlja se i u narednim danima. Poručili su kako im je trenutno mali zastoj zbog isporuke brašna, vjeruju da će se taj problem otkloniti u što kraćem roku tako da mogu i dalje odgovarati zahtjevima svojih sugrađana.

Sve informacije i pomoć može se dobiti pozivom na broj 036/808-265 u vremenu od 08:00 do 16:00 sati. Svi oni koji žele volontirati također su dobrodošli.

Đaka city vas još jednom poziva #OSTANITEDOMA i slobodno pozovite volontere ukoliko su vam potrebni!

Đaka city