Naslovnica Najave U tijeku prijava za sudjelovanje na XV. Pustolovnoj utrci u Čapljini

U tijeku prijava za sudjelovanje na XV. Pustolovnoj utrci u Čapljini

Ovogodišnja petnaesta po redu „Pustolovna utrka“ u organizaciji turističke organizacije „Čapljinka“ a pod generalnim pokroviteljstvom gradonačelnika Čapljine dr. Smiljana Vidića održat će se krajem lipnja, točnije u subotu, 27. lipnja 2020. godine.

Utrka ima za cilj povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala Čapljine te se ovom utrkom najavljuje početak ljetne turističke sezone u Čapljina.

Ovaj triatlon će se sastojati od vožnje kanuima u dužini od cca 10,2 km (Studenci, kupalište „Božjak“ na rijeci Trebižat – Struge, kupalište „Jaz“), trčanja u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište „Jaz“ – Mogorjelo „Villa Rustica“) i vožnje biciklima kroz grad prema Mostaru u dužini od cca 6,8 km (Mogorjelo „Villa Rustica“ – Počitelj, restoran „Staklo“).

U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 20,00 KM, a nagradni fond u iznosu od 1.200 KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Zainteresirani ljubitelji aktivnosti na otvorenom akcijskog duha mogu se prijaviti u uredu TO Čapljinka najkasnije do 25. 6. 2020. godine.

Kontakt telefoni za sve informacije 036/806-147 ili 063 822 703.

Đaka city