back to top
15.1 C
Čapljina
Nedjelja, 19 svibnja, 2024

FOTO: Kvizaši se vratili natjecanju nakon pauze, ekipa “Ka Će Korporacija” pobjednik petog kviza znanja

Kako znamo, koronavirus je pogodio i kvizašku scenu, ali nakon dužeg vremena ljubitelji kviza su došli na svoje te kao i do sada, u velikom broju prijavili se na kviz znanja koji je sinoć održan u caffe baru “Azzurro” u Čapljini.

Zanimljivo je bilo i sinoć na petom kvizu znanja kojeg je vodio Danijel Dragičević.

Nakon prvi trećine kviza, odnosno vizualnih pitanja, ekipa “Ka Će Korporacija” imala je maksimalni broj bodova (30 bodova), što je učinak koji u dosadašnjim kvizovima u Čapljini nijedna ekipa nije ostvarila. No osim ekipe “Ka Će Korporacija” još nekoliko ekipa pokazalo je zavidno znanje. Tako je nakon prvog djela igre drugoplasirana ekipa bila “Martim Moniz” koja je osvojila samo 4 boda manje od prvoplasiranih u tom trenutku, a “za petama” vodećem dvojcu bile su i ekipe “Los Chicos Mejores”, “Izrazito neugodni” i “Hipnokviziran” s osvojena po 22 boda.

Ipak do kraja natjecanja poredak se nije mijenjao. Pobjedu je odnijela ekipa “Ka Će Korporacija” koja je osvojila poklon bon u iznosu od 100 KM. Doprvak ovog petog kviza znanja bila je ekipa “Martim Moniz” koja je tim plasmanom osvojila turu pića kao nagradu. Istu nagradu zaradila je i trećeplasirana ekipa “Los Chicos Mejores”.

Đaka city

Najave i promocije

Related news