back to top
3.1 C
Čapljina
Subota, 20 travnja, 2024

FOTO: Gradonačelnik Vidić presjecanjem vrpce svečano otvorio “Amko komerc” u Domanovićima

Širenje gospodarstva, otvaranje novih radnim mjesta prioritet je svake lokalne zajednice. Svako novo radno mjesto znači mnogo za jednu obitelj te za ostanak i opstanak žitelja grada Čapljine.

Potaknut povećanjem potražnje od strane kupaca u Domanovićima, domaći lanac trgovina Amko komerc odlučio je proširiti i renovirati postojeći prodajni prostor. Ova trgovina, otvorena je 2011. godine, a danas “Amko komerc” Domanovići otvara vrata za sve kupce u novom većem prodajnom prostoru.

Supermarket “Amko” u Domanovićima svečano su otvorili gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić, zajedno s voditeljem trgovine.

U obraćanju nazočnim gradonačelnik je kazao:

“Zbilja mi je zadovoljstvo biti danas ovdje, prije svega što se radi o otvaranju novih radnih mjesta. U BiH je uvijek velika stvar kada se otvori novo radno mjesto a poglavito danas u vremenu pandemije COVID-a, velika je stvar zadržati radnika a poglavito otvoriti radno mjesto a upravo tome svjedočimo danas. Još jedna zanimljivost koju zbilja moram rei, u našem narodu je nekako uobičajen ili relativno čest stav da političari uglavnom “mlate praznu slamu”, međutim danas svjedočimo opet nečem drugom, govorim o vijećniku Gradskog vijeća grada Čapljine gospodinu Zijadu Hajroviću koji se bavi politikom ali evo kao što vidite čovjek radi i zapošljava.”.

O uređenju Gospodarske zone u Zvirovićima gradonačelnik Vidić je dodao kako je jučer potpisan ugovor za izgradnju vodoopskrbnog sustava, oborinske odvodnje i jednog dijela putova kroz Gospodarsku zonu Zvirovići a vrijednost ugovora je 266.000 KM s tim da je grad prošle godine uložio nešto malo više od 300.000 KM. Planira se uložiti još oko 500.000 KM tako da će Gospodarska zona Zvirovići biti spremna za izgradnju objekata a već je u ovoj gospodarskoj zoni kupljeno 6-7 parcela.

Rok za izvođenje radova je dva i pol mjeseca.

Đaka city

Najave i promocije

Related news