Naslovnica Sport Vodstvo Olimpije oglasilo se oko situacije s Lukom Menalom

Vodstvo Olimpije oglasilo se oko situacije s Lukom Menalom

Vodstvo Olimpije reagiralo je nakon posljednjih medijskih napisa vezanih za Luku Menala.

BiH reprezentativcu ističe posudba i sve su prilike da će se vratiti u Dinamo s kojim je inače ugovorom vezan 2023. godine, a pojedini mediji su prenijeli da ga više ne želi ni Milan Mandarić.

Točnije, citirali su riječi televizijskog komentatora Urbana Laurenčića koje je izrekao tijekom derbija između Olimpije i Maribora. On je kazao kako je iz pouzdanih izvora saznao da je Mandarić rekao da u klubu već “ima dovoljno takvih igrača i da slobodno ide u Dinamo”, a sada je stigla i reakcija sa Stožica.

Iz Olimpije su zatražili od urednika sportskog programa TV Slovenije da takve informacije demantira, budući da u njima nema istine, a poručili su i kako je Menalo važan i cijenjen član njihovog tima.

“Izjava ne sadrži stvarne činjenice i ozbiljno šteti interesima Olimpije. Predsjednik Mandarić nikada nije odustao od Menala, niti je rekao ono što je komentator utakmice naveo kao izjavu koju je dobio iz ‘pouzdanih izvora’. U Olimpiji su zabrinuti zbog upotrebe neprovjerenih informacija od strane javne televizije koje ne koriste nikome, ni nogometu, ni Olimpiji, a naročito ugledu televizije”, stoji u priopćenju.

Ove sezone Menalo je u 28 ligaških utakmica zabio devet pogodaka za Olimpiju i ubilježio šest asistencija.

sportsport.ba