Naslovnica Koronavirus VIDEO: Vidić: Poduzeli smo određene mjere, šestero naših djelatnika nalazi se u...

VIDEO: Vidić: Poduzeli smo određene mjere, šestero naših djelatnika nalazi se u samoizolaciji

U Čapljini je zbog koronavirusa zatvoren Dječji vrtić zbog toga što je suprug jedne djelatnice zaražen koronavirusom, o čemu je direktor Dječjeg vrtića Čapljina, Ivica Matić rekao:

“Ni jedan roditelj nije mogao bez maske ući u vrtić. U vrtić su ulazili samo roditelji mlađih i jasličkih skupina a starije skupine su djecu predavale na samom ulazu tako da smo samim time smanjili broj kontakata. Ja se nadam da će sve ovo proći kako treba, da ćemo biti na testiranju.”.

Iz Gradske uprave Čapljina čiji je djelatnik pozitivan na koronavirus rekli su da su poduzeli sve epidemiološke mjere te da je njihov djelatnik na bolovanju od prošlog četvrtka i da je se odmah nakon pojave prvih simptoma samoizolira, a gradonačelnik Vidić je dodao:

“Mi u Gradskoj upravi smo poduzeli određene mjere, prije svega mjere samoizolacije za šestero naših djelatnika koji će također biti testirani i kada se budu znali rezultati mi ćemo rezultate javnost obavijestiti o tome.”.

Iz Kriznog stožera HNŽ-a kažu da je stanje u županiji trenutno pod nadzorom. Najveći broj pozitivnih na koronavirus je u Stocu, ukupno 67 osoba, to su sve ljudi koji su na određeni način usko vezani s gospodarskim subjektom u kojem se pojavio određen broj pozitivnih osoba na COVID-19 virus.

Više o svemu pogledajte u prilogu BHRT-a.

Đaka city