Naslovnica Sport FOTO: RA Čapljina izvršila prozivku, ove sezone natječu se u dva prvenstva

FOTO: RA Čapljina izvršila prozivku, ove sezone natječu se u dva prvenstva

Rukometaši RA Čapljina su krenuli s pripremama za rukometno natjecanje koje ih očekuje u sezoni 2020/21.

U natjecanju ima novina. Za razliku od prijašnjih godina ove godine RA Čapljina će se natjecati u dvi lige: ligi Herceg Bosne i 1. Ligi FBIH.

Iz Ra Čapljina poručili su da su više nego zadovoljni odazivom igrača koji su sve domaći momci iz grada Čapljine, a na prvom okupljanju nedostajalo je još par igrača koji su opravdano izostali, ali su tu uz klub i sigurno će se priključiti u narednim danima priprema.

Predsjednik Rukometne akademije Čapljina Darijan Bošković optimističan je pred početak natjecanja te najavljuje novitete u klubu kao i veliku ulogu proslavljenog čapljinskog rukometaša Ante Kukrike koji se priključio RA Čapljina:

“Vjerujemo da će oni ove godine biti glavna karika za osvajanje prvih mjesta u ligama. Možemo se pohvaliti da će biti još nekih noviteta u klubu, krenuvši od pojačanja u našim trenerskim redovima.

Uz dosadašnje trenere: Josipa Ostojića i pomoćne trenere Jakova Pjevca i Orhana Taslidže koji vode prvi i drugi tim, Gorana Lastu koji je zadužen za prenošenje znanja mlađim polaznicima RA Čapljine te Barbaru Bošković koja predstavlja ženske snage rukometa u Čapljini, RA Čapljina se od ove sezone priključuje proslavljeni rukometaš Ante Kukrika, koji će biti osvježenje među našom seniorskom ekipom, te će svojim znanjem i iskustvom zasigurno dati dodatan poticaj našim momcima. Također, naš Ivan Pažin od nadolazeće sezone radit će s najmlađim članovima male škole rukometa.

Novim i starim trenerima želimo puno sreće i uspjeha u nadolazećem radu.

Potrudit ćemo se da predstavljamo naš grad na što bolji način.

Također zahvale idu svim našim sponzorima koji u ovo teško vrijeme prate naš rad, a posebno zahvala Gradu Čapljina.

Također ovim putem želimo pozvati sve curice i dečke da se pridrže našem klubu. Više informacija mogu dobiti na našoj Facebook i Instagram stranici.”

Đaka city