back to top
7.9 C
Čapljina
Petak, 19 travnja, 2024

FOTO: Poraz HKK Čapljina na početku košarkaške sezone

Košarkaši Čapljine večeras su započeli s natjecanjem u ovogodišnjoj košarkaškoj Premijerligaškoj sezoni a prvi protivnik bila im je ekipa KK Kakanj.

U utakmicu su obje ekipe ušle agresivno ali na samom početku domaći košarkaši igraju bolje i rade seriju 9:0 a gosti do svojih prvih poena dolaze tek nakon četiri minute igre. U nastanku gosti sustižu rezultat ali ipak prva četvrtina odlazi u korist domaćih košarkaša s 18:16.
Druga četvrtina pripada gostima rezultatom 20:17 pa tako na odmor odlaze gosti s jednim poenom prednosti (36:35).

U nastavku po jedna trećina pripala je svakom timu. Treća četvrtina ide u korist HKK Čapljina sa 16:15 a četvrta četvrtina ide na stranu gostiju s 19:16 te gosti upisuju pobjedu s 70:67.

Kod HKK Čapljina najefikasniji su bili Ivelja sa 17 poena, Sudžum sa 16 poena, Naletilić s 15 poena, Brajković sa 7 poena te Savković s 5 poena.

Kod KK Kakanj najefikasniji su bili Fazlić sa 17 poena, Dubinski s 15 poena, Muilizilović s 10 poena, Đelmo s 8 poena te Gavranić s 7 poena.

U drugom kolu HKK Čapljina bi trebao igrati kod ekipe KK Bosna Royal ali kako će se to odigrati još nije poznato jer je ekipa KK Bosna Royal tražila odgodu utakmice s KK Mladost zbog navodno zaraženih igrača u klubu.

Đaka city

Najave i promocije

Related news