37.9 C
Čapljina
Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

FOTO: Preuređeni prostor Boksačkog kluba “Kralj Tomislav” u Čapljini otvoren za sportaše i rekreativce

U prvim danima nove godine Boksački klub “Kralj Tomislav” u Čapljini dobio je novi izgled.

Nakon pet godina rada u boksačkom klubu su odlučili promijeniti ne samo izgled kluba nego i način rada.

Mnogo je noviteta u ponudi za sportaše i rekreativce. Ponuda je raznolika i svaki zaljubljenik u sport ali i svaki poklonik aktivnog načina života naći će nešto za sebe.

Boks je baza ovog kluba što dokazuju i brojne medalje koje su osvojili upravo članovi Boksačkog kluba “Kralj Tomislav” ne samo u BiH nego i puno šire. Tako su boksačima na raspolaganju grupni i individualni treninzi. Treninzi za boksače održavaju se u tri termina raspoređena po dobnim kategorijama.

Djeca i početnici u borilačkom sportu svoje treninge započinju u 17:00 sati. Mlađi natjecatelji svoje borilačke vještine usavršavaju od 18:00 sati a oni najiskusniji natjecatelji formu bruse od 19:00 sati.

Kvaliteta treninga osigurana je vodstvom glavnog i certificiranog trenera s diplomom Svjetske boksačke asocijacije (AIBA) Boška Mišića. S mlađim uzrastima radi pomoćni trener Sandro Stanić.

U svijetu sve više raste i jača svijest o zdravoj prehrani i aktivnom načinu života pa tako za sve one koji se žele uključiti u aktivni način života i postići besprijekorne rezultate Boksački klub “Kralj Tomislav” u Čapljini osigurao je i fitness program i korištenje najnovijih sprava za vježbanje.

Za više informacija posjetite Boksački klub “Kralj Tomislav” u ulici Ante Starčevića u Čapljini (kod mosta dr. Franje Tuđmana) ili ih kontaktirajte putem Facebook stranice BK / BBK “Kralj Tomislav” Čapljina i Instagram profila fitbkkraljtomislav.

Đaka city / Sponzorirani članak

Najave i promocije

Related news