Naslovnica Sport Džidić: KK Sloboda stremi velikim rezultatima ali na nama je da pokažemo...

Džidić: KK Sloboda stremi velikim rezultatima ali na nama je da pokažemo da smo dobra ekipa

Pred košarkašima Čapljine je nastavak prvenstvenog natjecanja nakon druge pauze zbog koronavirusa koja ih je zatekla u ovoj sezoni.

Ovaj puta pauza je bila kraća, ali ipak prošlo je 24 dana od posljednje natjecateljske utakmice.

“Zbog ovih pauza smo ispali iz utakmica ali i dobrim dijelom i iz treninga. Zbog ozljeda i koronavirusa čeka nas teška sljedeća utakmica ali i one utakmice koje nas čekaju poslije sutrašnjeg meča. Imat ćemo četiri utakmice u jedanaest dana i bit će nam izuzetno teško. Ozlijede nas prate tako da ne znam u kojem sastavu ćemo igrati sutrašnju utakmicu, ali vjerojatno nećemo biti kompletni.”, rekao je trener Boris Džidić u najavi sutrašnje utakmice.

Košarkaš Josip Naletilić je također izbivao s parketa zbog ozlijede prsta, gotovo mjesec dana je bez utakmice ali oporavak ide bolje od očekivanog i na raspolaganju je treneru Džidiću.

U osvrtu na polusezonu trener Džidić je rekao da je zadovoljan s trenutnim učinkom s obzirom na to da ekipa u deset utakmica skoro nikada nije bila kompletna a ostvarili su 50% omjera.

Energija ekipe treba biti forte u sutrašnjem meču smatra trener Džidić te dodaje da očekuje utakmicu s dosta grešaka s obzirom na izostanak kontinuiteta igranja ali smatra da borbenost treba biti na nivou.

Iza HKK Čapljina je deset odigranih utakmica i dva odgođena susreta. HKK Čapljina sutra u Gradskoj dvorani Čapljina odigrat će zaostali meč s KK Sloboda s početkom u 19 sati, naravno bez prisustva gledatelja.

Đaka city