23 C
Čapljina
Srijeda, 24 veljače, 2021

FOTO: Blokada Bivolja Brda, mještani poručili: nakon završetka radova na Autoputu vratite nam selo u prvobitno stanje

Mještani Bivolja Brda jutros su blokirali pristupni put koji vodi ka izlazu na Autoput koridor Vc.

Naime riječ je o blokadi mjesnog puta koji je glavna frekvencija strojevima za izgradnju autoputa zbog ne poštivanja dogovora.

Prometovanje mjesnim putem znatno se narušava isti, a ugrožava se i sigurnost stanovništva posebno djece. Nakon mnogih pregovora i pokušaja dogovora da se put vrati u prvobitno stanje nakon završetka radova na autoputu mještani nisu dobili pismenu potvrdu.

Izvođači radova su nemilice urušavali put kao i ostale ulice u Naselju, što mještanima svakako ne ide u korist, jer kako kažu razrušiše se ulice, asfalt, diže se jako velika prašina i buka te su jako zabrinuti za sigurnost svoje djece jer kultura vožnje i poštivanja prometnih znakova i nije im jača strana.

„Mi ne želimo ugroziti radove na autoputu, naprotiv jako nam je drago da je Čapljina a i Bivolje Brdo čvorište još jedne prometne komunikacije. Ovom blokadom samo želimo spriječiti izvođače radova da ruše prometnice kroz naše selo te da iste vrate u početno stanje“ – poručili su mještani dodavši kako će se blokada obustaviti kada dobiju pismenu potvrdu o ispunjenju traženih zahtjeva.

Đaka city

Najave i promocije

Related news