22.1 C
Čapljina
Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Sudjelujete u odabiru najljepšeg balkona i okućnice na području Grada Čapljine

U sklopu manifestacije „Kultura i cvijeće“ organiziramo izbor najljepše uređenog balkona i dvorišta našega garada, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da pokažu kako izgleda njihov uređeni životni prostor.

Tituli „Cvijet Hercegovine“, koju nosi naš grad, uvelike doprinosi svaki  žitelj svojim odgovornim ponašanjem i cjelogodišnjim  trudom i radom oko uređenja svojih balkona, kuća i okućnica. Ovim izborom i simboličnom nagradom bi se iskazala zahvala i poticaj drugima za trud.

Pravo sudjelovanja imaju svi žitelji Grada Čapljine koji pošalju pet fotografija balkona ili okućnice, sa imenom, prezimenom, adresom i kontakt brojem, na mail ili messenger Turističke organizacije Čapljinka.

e-mail adresa: tur.org.capljin@tel.net.ba;

facebook: TO Čapljinka / messenger.

Poziv je otvoren do 30.5.2021.godine.

Povjerenstvo  za izbor najljepšeg balkona i okućnice izvršit će pregled pristiglih prijava, te donijeti odluku o izboru prijavljenih balkona i okućnica koje ćemo objavljivati  na facebook profilu Turističke organizacije Čapljinka.  Fotografije će u opisu imati samo redni broj, a titula najljepšeg ide onome tko bude imao najviše lajkova (lajkove skupljate do 31.5. do 23:59h).

Komisija za izbor najljepšeg balkona ili okućnice na temelju dostavljenih fotografija izvršit će uvid na terenu.

Kriteriji za odabir:

  • UREĐENJE, ODRŽAVANJE I ČISTOĆA
  • KREATIVNOST
  • ORIGINALNOST

Svaki sudionik dobit će priznanje, a prigodne nagrade će biti osigurane vlasnicima najljepšeg balkona i okućnice (1 nagrada za balkon, jedna nagrada za okućnicu).

Imena nagrađenih bit će objavljena  na web i facebook stranici Turističke organizacije Čapljinka.

Prijave se smatraju valjanima ako su podnesene pravodobno, u propisanom roku koji je naveden u Pozivu.

Radujemo se vašim prijavama.

Sretno svima!

TURISTIČKA ORGANIZACIJA ČAPLJINKA

Najave i promocije

Related news