22.1 C
Čapljina
Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

U Gabela Polju „upao“ u obiteljsku kuću i prijetio eksplozivnom napravom

Đaka city – Čapljina portal neslužbeno doznaje za nemili događaj koji se proteklog četvrtka dogodio u obiteljskoj kući Luje Ilića u Gabela Polju.

Naime, tu večer je organiziran sastanak predstavnika MZ Gabela Polje te predstavnika grada Čapljine na čelu sa gradonačelnikom dr. Smiljanom Vidićem, dopredsjedavajućim GV Perom Kneževićem i Ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi HNŽ Donkom Jovićem.

Obzirom da se razgovaralo o temama vezanim za MZ Gabela Polje, a jedna od važnih tema je i izgradnja obalo utvrde u Gabela Polju koja će biti sastavni dio već izgrađene obalo utvrde na području grada Metkovića sastanku su nazočili i predstavnici grada Metkovića predvođeni gradonačelnikom Daliborom Milanom.

Kako doznajemo, sastanak je prekinut dolaskom nepozvanog gosta koji je pod utjecajem alkohola i kojekakvih opojnih sredstava prijetio eksplozivnom napravom.

Naime riječ je o muškoj osobi, Toni Zelenika rođ. 1964.god. iz Gabele koji je prijetio smrću nazočnima već pomenutom eksplozivnom napravom.

Na svu sreću u tom naumu nije uspio, o događaju je izvještena policija koja je Zeleniku privela i nakon datog iskaza pustila iz pritvora.

O novim informacijama ćemo vas dalje obavještavati.

Đaka city

Najave i promocije

Related news