19 C
Čapljina
Četvrtak, 28 listopada, 2021

FOTO: U akciji dobrovoljnog darivanja krvi održanoj u Trebižatu prikupljeno 24 doze krvi

U Osnovnoj školi “Vladimir Pavlović” u Trebižatu danas je održana redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Potrebe za dozama krvi su uvijek potrebne a ta potreba je posebice izražena u ljetnim danima stoga vrijedi još jednom reći veliko HVALA svima onima koji se odazovu na ovakve akcije.

“Prezadovoljna sam odzivom na ovu akciju dobrovoljnog darivanja krvi održanu danas ovdje u Trebižatu. Odaziv je bolji nego na nekim prethodnim akcijama dobrovoljnog darivanja krvi ali mi smo i naviknuti da na prostoru Čapljine akcije dobrovoljnog darivanja krvi uvijek pokažu iznimne rezultate.

Potrebe za krvi su jako velike te nam je stoga svaka doza krvi prebitna, te se zahvaljujem svim darivateljima na odazivu i poručujem im da i ubuduće nastave činiti ovo dobro djelo.”, rekla je za naš portal specijalizantica transfuzijske medicine za opću bolnicu Jajce u SKB Mostar dr. Martina Grgić.

Akciji se odazvalo 29 darivatelja od čega je njih 24 darovalo krv:

Ivica Musulin, Ante Musulin, Antonio Spužić, Nikica Brajković, Ozrenko Matić, Dragan Ivanković, Mario Vrankić, Miro Brajković, Jadranko Jović, Luka Maslać, Ante Grgić, Željko Bubalo, Marijo Bubalo, Jakov Borovac, Milenko Perić, Josip Primorac, Pavo Sušac, Ivan Kožul, Zdravko Raguž, Jurica Dragičević, Denis Matić, Ivan Pavlović, Marko Borovac, Dragan Borovac.

Sljedeća akcija DDK je 12. 08. 2021. godine u Srednjoj školi Čapljina od 09 do 11 sati.

“Veliko hvala svim darivateljima koji su se odazvali na akciju i hvala Trebižaćanima što smo pjesmom završili današnju akciju.”, poručili su iz Crvenog križa Čapljina.

FOTO, VIDEO: Muška klapa “Trebižat” počastila darivatelje i medicinsko osoblje pjesmom na današnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Đaka city

Najave i promocije

Related news