14.1 C
Čapljina
Subota, 27 studenoga, 2021

FOTO, VIDEO: Muška klapa “Trebižat” počastila darivatelje i medicinsko osoblje pjesmom na današnjoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je danas u prostoru Osnovne škole “Vladimir Pavlović” u Trebižatu.

Ova akcija dobrovoljnog darivanja krvi je bila nešto posebnija nego je to inače.

Naime po završetku akcije dobrovoljnog darivanja krvi članovi muške klape “Trebižat” počastili su dobrovoljne darivatelje krvi i medicinsko osoblje pjesmom.

Ideja je nastala “u hodu”, odnosno članovi klape su se danas odazvali akciji dobrovoljnog darivanja krvi i dok su darivali ovu dragocjenu tekućinu odlučili su dati glazbenu notu i unijeti dozu veselja u ovu hvalevrijednu akciju. Tako su prisutni uživali u skladbama “Ne diraj moju ljubav”, “Ne more mi bit”, “Ružo moja crvena”, “Još i danas zamiriši trešnja”…

Specijalizantica transfuzijske medicine za opću bolnicu Jajce u SKB Mostar dr. Martina Grgić na kraju se zahvalila muškoj klapi “Trebižat” na veseloj i ugodnoj atmosferi koju su pripremili.

Potrebe za dozama krvi su uvijek potrebne a ta potreba je posebice izražena u ljetnim danima stoga vrijedi još jednom reći veliko HVALA svima onima koji se odazovu na ovakve akcije.

Uskoro vam donosimo cijelu fotogaleriju s akcije dobrovoljnog darivanja krvi održane u Trebižatu te popis darivatelja.

Đaka city

Najave i promocije

Related news