back to top
15.6 C
Čapljina
Petak, 19 travnja, 2024

FOTO/VIDEO: Postavljena nova trava u balon dvorani

Čapljina je oduvijek bila poznata po brojnim sportskim uspjesima koje bilježe naši sportaši, kako kolektivi tako i pojedinci. Raznolikost i brojnost sportskih klubova je naša konstanta te na taj način promoviramo ime našega grada ali i šire regije.

Naglasak je prije svega na mlađim uzrastima jer nastojimo razvijati tjelesno i psihičko zdravlje naše mladeži. Iz gradskog proračuna se pomažu svi klubovi uz istovremeno investiranje u postojeće ili izgradnju novih sportskih objekata.

Uz nogometne terene i stadione na otvorenom grad raspolaže i sa športskim dvoranama kao i balon dvorani.

JP ŠSČ d.o.o. Čapljina pruža usluge za kulturne, športske događaje i nastavu tjelesnog odgoja, kao i prostor za dvije teretane i fitnes klub.

Poduzeće upravlja Gradskom športskom dvoranom, balon dvoranom i otvorenim športskim centrom i upošljava 9 djelatnika.

U balon dvorani na raspolaganju su tereni za sve dvoranske sportove te svi mogući prateći sadržaji. U balon dvorani su tereni za tenis, mali nogomet i veliki multifunkcionalni teren kao i uređene svlačionice. Ova balon sportska dvorana ima i najsuvremeniji sustav grijanja i hlađenja, a što je veliki iskorak oko osiguranja prostora za treniranje svih čapljinskih sportaša i rekreativaca.

Danas je u balon dvorani postavljena nova umjetna trava za mali nogomet. Riječ je o projektu vrijednom 41.800,00 KM, a isti je sufinanciran od strane JP ŠSČ i Federalnog ministarstva kulture i športa.

Nova trava će uvelike poboljšati kvalitetu dvorane i športske sadržaje koja je na veliku radost svih čapljinskih sportaša.

Najave i promocije

Related news