14.1 C
Čapljina
Nedjelja, 28 studenoga, 2021

FOTO: Projektima u kojim su sudjelovali nastavnici i učenici Osnovne škole “Vladimir Pavlović” Čapljina dodijeljena priznanja za Europsku oznaku kvalitete

Krajem listopada eTwinning zajednica podijelila je najboljim projektima u Europi najviša priznanja – Europsku oznaku kvalitete.

Projekti u kojima su sudjelovale nastavnice Osnovne škole “Vladimir Pavlović” Čapljina Josipa Čoko i Ljilja Dodig sa svojim učenicima su se našli među dobitnicima.

Projekti “Paștele – sărbătoarea care ne unește (Easter – the holiday that unites us) – Bucuria Învierii” i projekt “Gledam more, slušam more i volim more/I watch the sea, I listen to the sea and I love the sea” prepoznati su na najvišem europskom nivou što potvrđuje kvalitetu eTwinning tima naše škole, rada učenika i učitelja uključenih u projekte.

Svi nagrađeni projekti objedinjeni su na zajedničkom mjestu, na kojem je istaknuto ime škole, učitelja i naziv nagrađenog projekta www.etwinning.net.

Europska oznaka kvalitete druga je oznaka uspjeha, a dodjeljuje se samo jedanput na godinu i njezina dodjela objavljuje se na eTwinning portalu.

Učenicima koji su sudjelovali u eTwinning projektu također su podijeljene oznake kvalitete za učenike (Pupil Quality Label).

“Čestitamo nastavnicama Ljilji Dodig i Josipi Čoko na ovom jedinstvenom postignuću. Čestitke idu i našim vrijednim učenicima na iznimnom radu i trudu.”, poručuju iz Osnovne škole “Vladimir Pavlović” Čapljina.

Đaka city

Najave i promocije

Related news