14.1 C
Čapljina
Subota, 27 studenoga, 2021

Izašao novi broj školskog lista “Naša riječ”

Iz Osnovne škole “Vladimir Pavlović” Čapljina obavještavaju čitatelje kako je izašao novi broj “Naše riječi” – učeničkog lista Osnovne škole “Vladimir Pavlović” u Čapljini.

“Obilje je događanja u školi i gradu u kojima naši učenici i djelatnici sudjeluju i o njima rado i s ponosom progovaraju. Pokušali smo sve složiti i objediniti u ‘Našoj riječi koja tako postaje i svojevrsni podsjetnik na protekla događanja. Koliko smo i jesmo li uspjeli u svojoj nakani…ostaje vidjeti.

Vjerujemo da će svatko od vas pronaći nešto za sebe čitajući ovaj broj, a pritom se i odmoriti od svakodnevnih i iscrpljujućih obveza. Otvoreni smo za sve sugestije, primjedbe i pohvale koje mogu pridonijeti napretku i rastu ‘Naše riječi’, a ujedno vas pozivamo na suradnju.”, poručeno je iz uredništva “Našeg lista”.

“Nadamo se da smo riječima glavne urednice Marijane Krmek zagolicali maštu i izazvali zanimanje za list. Na 28 stranica donosimo mnoštvo radova naših učenika i učitelja.”, stoji u priopćenju Osnovne škole “Vladimir Pavlović” Čapljina.

Đaka city

Najave i promocije

Related news