11.8 C
Čapljina
Nedjelja, 4 prosinca, 2022

FOTO: 18 godina rada poznatog frizera Maria Jozića

Jedan od najboljih frizera na ovim prostorima Mario Jozić upriličio je event za najbliže poslovne suradnike i klijente povodom svojih 18 godina uspješnog rada.

Njegov salon u Čapljini godinama unazad je sinonim za top trendove colora i njege kose, a rad prepoznatljiv po nesebičnom dijeljenju znanja kroz edukacije, preciznom šišanju i color transformacijama, kako za žene tako i za muškarce.

U svakom poslu je bitno povjerenje, a da je isto Mario izgradio, najbolji pokazatelj su klijentice koje kontinuirano dolaze iz cijelog regiona, uključujući i susjedne države.

Jozić se obratio prisutnima iskrenim i toplim govorom o svojim počecima i zahvalnosti na ukazanim prilikama, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Njegov stil lidera poseban je vjetar u leđa mladima kojima neprestano daje šanse za rast i napredak kroz edukacije, kao i svakodnevni rad sa njim.

Također, najavio je i nove projekte kojima se namjerava posvetiti u narednom periodu. Neki od njih su privatne edukacije, vlastiti seminari, proširenje tima, radna mjesta za nove mlade ljude, aparati za kosu najnovije tehnologije…

Među prisutnima su bili gosti iz sektora poduzetništva, politike, umjetnosti, kao i vjerni klijenti, a kao iznenađenje mlada pjevačica u usponu Darija Ramljak sve prisutne počastila je svojim glasom.

Frizera Maria Jozića možete pratiti i putem društvenih mreža  Facebook i Instagram .

Sponzorirani Članak

 

Najave i promocije

Related news