back to top
34.1 C
Čapljina
Utorak, 16 srpnja, 2024

FOTO: U Čapljini otvoren Centar za rekreaciju i relaksaciju “Paganini”

Od jučer Čapljina je bogatija za nešto novo u gradu.

Naime jučer je u Čapljini otvoren Centar za rekreaciju i relaksaciju “Paganini” jedini te vrste u našem gradu.

Ovaj centar je nastao iz projekta kojeg potpisuje Udruga mladih “Čaplja” iz Čapljine a traje tri godine. S obzirom da je centar nastao iz projekta, kojeg sponzorira Marija Rosa Paganini, centar za rekreaciju i relaksaciju u čast svoje donatorice nosi njezino ime.

Centar za rekreaciju i relaksaciju “Paganini” ima za cilj pružiti pomoć osobama treće životne dobi koje se nalaze u težoj ekonomskoj situaciji.

Centar ima za cilj pružiti pomoć iz naše domene djelovanja osobama treće životne dobi s prostora grada Čapljine a sav tretman koji pružimo osobama koje posjete naš centar je za njih potpuno besplatan.

Do ideje je došlo da je našem gradu potreban jedan ovakav centar koji će poboljšati kvalitetu života starijih osoba. Stoga će posjetitelji u ovom centru imati grupne vježbe, rekreaciju i relaksaciju kao i njegu starijih osoba.”, rekao nam je fizioterapeut Marko Škipina.

Osim Marka Škipine, pomoć starijim osobama pružat će još jedan Marko, to je Marko Katić koji će aktivnosti provoditi na terenu.

Iz Centra za rekreaciju i relaksaciju “Paganini” nam je rečeno kako je ostvarena suradnja i s Domom za starije i nemoćne osobe “Domanovići” koji će biti realiziran svaki utorak u vremenu od 10 do 12 sati.

Centar će raditi u dva termina i to ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati te u podnevnom terminu istim danima od 16 do 19 sati.

Centar za rekreaciju i relaksaciju “Paganini” započeo je s prijavama za grupne vježbe a s radom će se krenuti nakon blagdana, 10. siječnja 2023. godine.

Prijave se mogu izvršiti na sljedeće načine:

– putem e-mail adrese:
udruga.mladih.caplja@gmail.com

– putem brojeva telefona:
1) 063/588-138 Marko Škipina
2) 063/065-465 Marko Katić

Iz Centra za rekreaciju i relaksaciju “Paganini” uputili su riječi zahvale donatorici Talijanki Mariji Rosi Paganini koja je i sama fitoterapeutkinja po zanimanju.

Centra za rekreaciju i relaksaciju “Paganini” se nalazi u ulici Ante Starčevića u Čapljini (iznad caffe slastičarnice “D&D”).

Đaka city

Najave i promocije

Related news