17.9 C
Čapljina
Petak, 1 prosinca, 2023

FOTO, VIDEO: Prijavite se i naučite njemački jezik u Centru za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina

Novouređeni prostor zasigurno je ambijent za poticajno učenje. Upravo vođeni tom idejom, kabinet njemačkog jezika u prostoru Centra za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina dobio je novi, ljepši i ugodniji ambijent za polaznike tečaja njemačkog jezika.

Njemački jezik broji 120 milijuna govornika diljem svijeta. Ako i vi želite obogatiti svoje znanje njemačkim jezikom kabinet njemačkog jezika u prostoru Centra za obrazovanje i kulturu AKADEMIJA Čapljina je pravo mjesto za vas.

Tečaj je prilagođen svim dobnim skupina, od onih mlađih do onih najstarijih, a u ponudi su:

🇩🇪 🇦1⃣
🇩🇪 🇦2⃣
🇩🇪 🇧1⃣
🇩🇪 🇧2⃣

razine njemačkog jezika.

U ponudi su razni načini pohađanja tečaja.

Tečaj možete pohađati osobno ili u grupama. Također ako želite učiti na daljinu tu je za vas i online učenje njemačkog jezika.

Kroz tečaj se aktivno sudjeluje u stjecanu znanja kroz verbalnu komunikaciju s voditeljicom tečaja i drugim polaznicima ako se radi o grupnom načinu pohađanja tečaja. Primjena znanja provodi se kroz razne radionice, vježbe, video materijale i slično.

Ako vam je pak potreban kvalitetan, stručan, brz, pravovremen i provjeren prijevod, bez obzira o kojoj vrsti prijevoda se radi, na pravom ste mjestu.

Bilo da ste početnik ili pak netko tko želi osvježiti ili nadograditi svoje znanje njemačkog jezika ovo je prilika za Vas. Sve dodatne informacije i prijave možete dobiti pozivom na broj mobitela:

063 – 789 – 452 (Viber, WhatsApp).

Đaka city

Najave i promocije

Related news