10.6 C
Čapljina
Četvrtak, 22 veljače, 2024

FOTO: Malonogometaši Čapljine nadmoćni nad malonogometašima Konjica

Nakon fantastične utakmice u Livnu u kojoj je publika uživala u čak 18 pogodaka, večeras su malonogometaši Čapljine igrali pred svojom publikom protiv malonogometaša Konjica gdje je viđena polovica prošlotjednog učinka strijelaca.

To je od početka bila jednosmjerna utakmica u kojoj su malonogometaši Čapljine apsolutno imali utakmicu pod kontrolom te slavili rezultatom 8:1.

U prvom poluvremenu domaći su u mrežu protivnika “utrpali petardu”. Novopridošlo pojačanje Ivan Arar nastavlja s tradicijom da svaku utakmicu trese mreže protivnika pa je tako večeras u prvom poluvremenu načeo mrežu protivnika pogotcima u drugoj i šestoj minuti. Frane Jurković je u osmoj minuti povisio na 3:0 a desetoj minuti Božan Mandurić povećava prednost MNK Čapljina na 4:0. U osamnaestoj minuti Robert Karačić postigao je peti pogodak za domaće.

U drugom poluvremenu Maid Graho pogađa vlastitu mrežu za 6:0 a u istoj minuti Domagoj Stanković također pogađa i povećava prednost MNK Čapljina na 7:0. Svojim drugim pogotkom na utakmici u 32. minuti Robert Karačić postiže pogodak za vodstvo MNK Čapljina 8:0.
Gosti još jednom tresu mrežu, ovoga puta onu protivničku preko Seida Omerovića koji smanjuje rezultat na konačnih 8:1.

Prvi sudac utakmice bio je Andrija Dolić, drugi sudac bio je Anis Kalajdžić a delegat je bio Mate Madžar.

U narednom kolu MNK Čapljina gostuje u Mostaru kod posljednjeplasirane momčadi prvenstva HMNK Rudnik.

Đaka city

Najave i promocije

Related news